Friday, March 26, 2010

TUNJUK TERROR PULAK?

Askum smue.. Aduyai tgk lah gelagat 'PUTRA' saye kalini,dia nangis2 nak naik basikal sepupu dia ni.. Puas saye pujuk dia tetap merengek2 nak naik jugak,so saye taknak hampekan hatinye saye pun bagi CHANCE dia merase ape itu basikal..
Mesti dlm hati Irish cakap,"adeh..mummy tolak lah tolak lah,tak sampai plak paddle kaki ni..?" (tgk lah muke Irish yg eksyen giler dpt naik beskal..)
Alahai syg mummy..merangkak pun tak expert lg ade hati nak bwk basikal..? Mummy tahu Irish dah tak bleh tahan dgn benda2 beroda ni kan..? Oklah tak bleh lame2 mam lenguh nak pegang2 nak basikal lg nak handle Irish lg.. Nanti kite beli basikal lain ye syg,yg sesuai utk baby 6 bulan k..? (baby walker lah dulu ye sygku,hehehe..)

2 comments:

  1. betul ape u ckp stef..? ryan dah giler kete.. soon irish pulak.. STANDBY mummy.. hehehe..

    ReplyDelete