Monday, May 31, 2010

Irish jelir lidah,mamam,comot,cumel & notty..

Assalamualaikum smue,sori Irish dan mummy dah lame giler tak update blog,ni smue gare2 mummy merajuk & takde mood dua minggu yg lepas.. Ok now,mummy Irish dah kembali tersenyum dan semangat mummy pon dah pulih sikit (Eh pahal lak ni,kene kejar hantu ke mummy ni? Yg tu korang tanye lah mummy Irish sendiri ok..? Takpun bace je entri sebelum ni..)
-
-
-
-
-
-
-
-
Ok ok ok.. Back to normal life,mummy dah dlm happy mood jom layan gambar2 Irish yg mummy dah upload utk tatapan smue.. Kite enjoy... :)
Mummy sgt suke dgn bulu mate Irish yg lentik itu,jeles pun ye..? Sbb mummy & walid takde lak bulu mate camtu...?
Hahahaha...bajet muke garang lah tu,dgn biji mate bulat buntang camtu...? Mummy tak takut pun,hik hik hik... (cute kot?)
Oh mummy LOVE this pic so much dgn org2 dlm pic ni skali...!! Muaaahhh..!!
Inilah latest pic mummy,sgt COMOT (muke tak siap) jambatan gantung pun lg semenggah ok..? Dahla tak reti mekap,lately ni nak pakai bedak pun malas,org tua2 ckp pembawakan budak..? BETUL KE..? Tp itu utk jantina baby yg mane..? Dulu pregnant Irish,mummy comot gak n dapat baby BOY.. Kalini baby BOY jugak ke..? Huhuhu... GIRL boleh,BOY pun boleh.. Yg penting sempurna cukup sifat dan sihat walafiat.. Amin..
Haaaaaaaa...bahaye ni,kecik2 lagi dah pandai jelir2 lidah ye..? Panjang pulak tu lidah Irish ni..? Ikot sape yek,mummy ke walid,mummy ke walid..? Jeng jeng jeng...
Amboi amboi... Hampir mencecah kolar baju...Lalalalala...
Lidah kejap ke kiri,kejap ke kanan..? Bijak bijak...
Bluwek utk MUMMY...!!
Bluwek utk WALID...!!
Bluwek utk kwn2 mummy & walid juge...!!
Kasih mummy hingga ke syurga...!! "Mamam,mamam,mamam"... Oh ye,Irish dah pandai sebut perkataan MAMAM setiap kali dia nak makan,syabas anakku...!!
Nyum-nyum... Dap nyer mango juice power giler ni mummy...
Tgh ejek walid lah tu... (muke bosan je anak mummy ni kan..?) Mebi topik yg mummy n kawan2 bualkan tu tak brape HOT agaknye.. Lalalala...?
Melayan bosan : main lah straw ni jap..
Eleh,gocok-gocok mate pulak...? Ngantuk ke syg..?
Ape nak bg si kecik ni main yek,sementare mummy menghabiskan makanan,irish dah x reti duduk diam dah tu.. (ok main lah beg PINK panther ni,hahaha..)
Dia dah mule 'ehek-ehek',merengek nak itu ini.. Meh cini mummy betulkan kolar baju ni dulu yer..
Ini dah sgt notty ok... Nak turun bawah,ingat ni rumah ke? Eh nak merangkak2 atas jln raye pulak syg oit... We sould go back home now walid,sebelum ke'notty'an nye makin menjadi2.. Hehehe,btw mummy sgt kenyang n mengantok rase mcm nak tetido je kat kedai tu.. Thanx to Miss Photographer/Cik Faj anda mmg di anugerahkan kebolehan mengambil gambar anak saye dgn cantek skali,tq.. :) Bubye..

2 comments:

  1. cumel bngat irish ni,,ske je tgok blog akak ni,,huuh

    ReplyDelete
  2. thanx zai... :) teruskan membace yer..?

    ReplyDelete