Tuesday, January 17, 2012

THANK YOU DUTCH LADY 123

Selamat petang smue,tengah watpe tu,meh buang mase bace entri saye.. Harini pun masih dalam isu dan konteks yg same "SUSU".. Tapi kali lain brand nye,Dutch Lady 123 dan kemenangan dan keberbaloian membeli dan meminum susu nih..

Seperti yang saye tonjolkan kat gambar bawah ni,minggu lepas merupakan minggu REZEKI mereka (anak2 saye Irish dan Izara).. Tengoklah tu,mak nye terlebih excited sebab ape pun contest smue merujuk nama momma..
And we received this as the gift.. Yeeeehoooo..!!
"Pretty Poems and Wonderful Words".. (pretty mommy and wonderful kidssss..hahaha..tu tajuk buku sendiri tuh..)

Haaa..tu lah dia pemenang nye Peraduan Beli dan Menang tahun lepas tp received hadiah nye tahun ni.. Momma bukan sebab target nak dpaat hadiah iPAd2 mcm dlm contest Anmum tu,tapi kalini target nak dptkan Smart Reader Pre-School FREE untuk dua tahun..!! Banyka lagi hadiah2 lain,tapi memang takde rejeki sebab dok beli gores beli gores beli gores beli gores tu je yg menang..

Whatever it is "SAYE MENANG BUKU...bukan menang moto.."

Dalam buku ni pun banyak citer2 best untuk anak2 kecil comel saye bace..

Best kan..?? Colorful and wonderful..

Siap boleh nak kopek2,tinjau2 laa ala2 flash card gitu..

Mommy i'm 3 years old this year..!! Hope to get more and more prizes..!! Insyaallah syg..!! Ape saje untuk anak2 ku.. (Yang penting kene rajin minum susu untuk membesar cerdik cergas cerdas dan sehat walafiat..)

And see how happy my son is.. :) THANK YOU Dutch Lady 123 dan syukur alhamdulilah...!!

2 comments:

  1. anda menang lagik..??wow!!! best..;p

    ReplyDelete
  2. hari tu beli banyak2..tp takde luck lah pulak...

    ReplyDelete