Thursday, April 15, 2010

~ b'day dinner with frens di "pijahat" ~



Assalamulaikum semue,sori bangat kerana dah lama berzaman tak update blog IRISHKU atas sbb yg x boleh nak di elakkan,hehehe.. Last post pun pasal Pre-Bday Dinner dgn family kuh,then terus senyap sunyi sepi hilang ghaib mcm magician kan..?
Wokeh entri kalini nak continue citer bday saye yg sempoi ni,xde celeb besar2 gempak2 mane pun just chill dgn kwn2,hubby n baby jer..(ikut kemampuan lah kan..?) Ade rezeki lebih InsyaAllah tahun depan saye akan jemput ramai kwn2 lg yer..
Lap comot jap..(baru lepas meniup lilin yg ke-26..) Tq to "cik fajrina" yg hadiahkan cake tu.. Tgklah Irish yg super lasak tu,buat muke comel pulak..? And "en.asben" thanx blanje mkn,wlaupun hanye di 'pijahat' yg penting u e-class..
Aunty Ailanee with the itik face..? Why what happen? Tak sedap ke? Hihihi..
Sedap lah mummy..tgk tu aunty Ailanee dah cenyum blk..? Mebi ade 'pelawak' di kerusi yg ujong skali tu agaknye..? Hanye nmpak tgn je..? Jeng3.. Siapekah beliau..? Fyi,ade dua org lg kawan saye yg gmbarnye x tersiar dek kerana 'tutt..' i also dunno..? Mereka malu2 kot..hehehe..
Aunty Ailanee n Uncle Fezal : Kami kalau berborak ape2 situasi pon tetap joyah.. Malangnye pic saye tak muat,klau ade mesti same klakor.. Hahaha.. Oh ade gak pic klakor laki bini nih..? (Pic paling hodoh di bulan ini..hehehe...) Ok thats all 4 now,sbnrnye bnyk lagi story nak share dgn anda smue,so dont 4get to visit Irishku.blogspot.com ya..? Tata,muaahh..!!

2 comments:

  1. hahaha..kelaka2... video tak letak ker?hihihih

    ReplyDelete
  2. camne? u x bg pon video nye..? hihihik..

    ReplyDelete