Friday, January 7, 2011

IRISH BERSAME DINOSAUR 'HIJO'

Pernah kah anda melalui ape yg saye lalui,dimana tiap kali anda ke shopping mall yg ade mainan2 henjut2 yg ade lagu tu dan anak anda menunjuk & berlari kearah mainan tersebut (terus naik dan buat muke seposen) Pernah tak??
Disebabkan dah terbiase melayan Irish naik benda alah ni,maka setiap kali dia gi shopping mall kat mane2 jelah BENDA NI SEAKAN WAJIB DITUNGGANG.. Tak kesah lah binatang/kereta/motor ke,janji masuk2 syiling,goyang2,henjut2,ade lagu LAYAN... (kids kan?)
Irish pilih dinosaur hijo nie... Padahal bnyk lagi binatang henjut2 berlagu ni kan,dia nak yg ni gak.. Terpulanglah syg,yg penting Irish hepi..
Testing testing... Yariba yariba andre andre...!!
Muke puas hati seorang anak,best kan syg? 'Kalau ade duit terlebih' mummy nak beli dinosaur hijo & mesin2 permainan yg seangkatan dgn dinosaur nie.. Biar kite menabung syiling,berbaloi beli benda alah ni kan?
Bile mesin ni berhenti je,dia buat muke monyok,masuk kan duit lg ye,mummy memang bnyk syiling pon,masuk jgn tak masuk... Kompom kenyang dinosaur ni makan syiling..
Dah puas jenjalan,makan,berlari2 & main2 last but not least amek gambor bersame Mickey Mouse baru dia.. Same besar dgn tuan badan,layankan aje,kopak mak nok... :)
(Eh,korang perasan tak,kat blkg tu ade org tgh nyusu kan anak dia..btw ketat nye muke org tu kan,mcm nak cari gaduh je kan..? TAKOT NYE..........!!)

2 comments:

  1. iris pkai bju hijo same mcm dinasor tu la... hihihih

    ReplyDelete
  2. hihihihi,nnt mak dia plak nak beli baju hijo...

    ReplyDelete